fbpx
NeuMaster.mk > Products > Бела Техника > Машини за перење алишта

Showing all 2 results

 • Машина за перење WHE62S3

  14,490ден
  Енергетска класа: A+++ Боја: Бела боја Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Капацитет за перење: 6 kg Волумен на барабанот: 43 l Фиксен Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата Ладно перење: 15°C 15 програми Основни програми: Памук, Синтетика, Волна, Брзо перење (QuickWash), Рачно перење (HandWash) Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Памук со претперење / Програма за спортска облека (SportWash) […]

  Машина за перење WHE62S3

  Енергетска класа: A+++ Боја: Бела боја Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Капацитет за перење: 6 kg Волумен на барабанот: 43 l Фиксен Центрифуга: Регулирање на бројот на вртење на центрифугата Ладно перење: 15°C 15 програми Основни програми: Памук, Синтетика, Волна, Брзо перење (QuickWash), Рачно перење (HandWash) Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Памук со претперење / Програма за спортска облека (SportWash) […]
  ден14 490.00Was ден16 000.00
  Save ден1510
  14,490ден
 • Машина за перење WP7Y3

  15,990ден
  Енергетска класа: A+++ Боја: Бела боја WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Капацитет за перење: 7 kg Волумен на барабанот: 54 l Едноставно користење Персонализирани подесувања на сите програми 16 програми Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash) Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Брзо 20′ минути / DownWear […]

  Машина за перење WP7Y3

  Енергетска класа: A+++ Боја: Бела боја WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Капацитет за перење: 7 kg Волумен на барабанот: 54 l Едноставно користење Персонализирани подесувања на сите програми 16 програми Основни програми: Памук, Волна, Микс синтетика, Рачно перење (HandWash) Специјални програми: Програма против алергии (AllergyCare) / Брзо 20′ минути / DownWear […]
  ден15 990.00Was ден17 999.00
  Save ден2009
  15,990ден
Item added To cart
X