fbpx
NeuMaster.mk > Products > ECOSOFT - НАША ВОДА > БОКАЛ прочистувач на вода – LUNA OCEAN + 1 ФИЛТЕР ГРАТИС !
Sale!

БОКАЛ прочистувач на вода – LUNA OCEAN + 1 ФИЛТЕР ГРАТИС !

Sold By : NeuMaster.mk SKU: 004001 Categories: ,

1,099ден

4 in stock

Description

Луна Океан – компактен филтер бокал од 3,5 литри. Модерен дизајн и голем број на структурни предности кои давват удобност во секојдневното користење на филтерот.

Вкупниот обем на бокалот – 3,5 литри
Обемот на прочистена вода – 2,0 литри

1 филтер гратис !

• За капакот за дополнување вода во филтерот, е предвидено отворот лесно да се крева со палецот. Ова го прави полнењето мошне практично и брзо, без да се отстранува целиот капак.
• Капачето на садот за истурање на филтрираната вода, се отвора под притисок на пречистената вода и обезбедува удобно користење без прскање на страна, а исто така, капакот ја штити прочистената вода од прашина
• На дното на садот, се поставени силиконски подлошки кои не дозволуваат лизгање на Бокалот и воедно штитат од гребење.
• Во кертриџите се користи уникатна мешавина на ECOMIX® D Филтрациски материјал
• ISO 9001 за управување со квалитетот: 2008

Customer Reviews

Customer Rating

1,099ден
0
0 Ratings
Stars 5
(0)
Stars 4
(0)
Stars 3
(0)
Stars 2
(0)
Stars 1
(0)
Be the first to review “БОКАЛ прочистувач на вода – LUNA OCEAN + 1 ФИЛТЕР ГРАТИС !”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

Item added To cart
X