fbpx
NeuMaster.mk > Products > Vivax > VIVAX ACP-12CH35AERI R32
РАСПРОДАДЕНО !

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

РАСПРОДАДЕНО !

Description

VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AERI.

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4162.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4777.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1089 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1050 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:515.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 50 ℃
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:770 X 555 X 300 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:Веднаш – на лагер

ОСТАНАТИ КАРАКТЕРИСТИКИ: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-20°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design, комплетно вградена Smart WiFi функција, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален LED екран, timer, Turbo mode, soft start, sleep mode, самодијагностика на грешки, auto mode, auto restart, заштитен вентил на надворешната единица, био филтер, фитлер против прав.

 

Customer Reviews

Customer Rating

29,990ден
0
0 Ratings
Stars 5
(0)
Stars 4
(0)
Stars 3
(0)
Stars 2
(0)
Stars 1
(0)
Be the first to review “VIVAX ACP-12CH35AERI R32”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Vendor Information

Item added To cart
X